Panettonele l-am taiat felii si-am inceput a tapeta forma. Am insiropat panettonele cu niste lichior de portocale. Crema: Am facut budinca dupa instru
Panettonele l-am taiat felii si-am inceput a tapeta forma.
Am insiropat panettonele cu niste lichior de portocale.
Crema:
Am facut budinca dupa instructiunile de pe plic, am inmuiat gelatina si am pus-o in budinca calda.
Am lasat sa se raceasca si odata racita am amestecat cu mascarpone si am adaugat si ceva esenta portocale +lamaie la care am adaugat si frisca + gelatina.
Si am inceput a umple forma: primul strat + bucatele de portocale am pus stratul urmator de crema si apoi capacul.
Glazura e facuta din pasta de zahar.
Decoratiile de deasupra sunt facute de mine din royal icing.
Reteta Tort de duminica a fost propusa de dora_m
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Alte torturi recomandate:
Tiramisu
Diplomat
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDaca va spun ca sunt minunate aceste briose, ma credeti? Poate este greu sa va dati seama din poze ca este asa cum zic eu,...
Desert briose cu coacaze, ciocolata si bezeaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii