1. Se bat ouale cu zahar si zahar vanilat. Se adauga laptele, uleiul, zeama de lamaie, coaja de lamaie si se amesteca. Se adauga faina si praful de co
1. Se bat ouale cu zahar si zahar vanilat. Se adauga laptele, uleiul, zeama de lamaie, coaja de lamaie si se amesteca. Se adauga faina si praful de copt. Se da la cuptor(forma 20 cm).
2. Se bate untul cu zahar pudra.
3. Se prepara budinca astfel: intr-un castron se amesteca 2 galbenusuri cu 40 g amidon si putin din lapte. Restul de lapte se pune pe foc. Cand da in clocot se ia de pe foc si se adauga amestecul cu amidon. Se amesteca bine si se da la rece.
4. Se incorporeaza budinca in unt, lingura cu lingura batand bine de fiecare data cu mixerul.
5. Se taie tortul pe 3 niveluri, se imparet crema in trei parti, pastrand o parte pentru decor. Restul se asaza intre blaturi.
Alte dulciuri retete recomandate
Pandispan cu visine
Spuma de portocale

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii