Torturi

Reteta Tort de mere

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 
Trisyiu Codruta 9633 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se topeste zaharul (7-8 linguri) intr-o cratita pana devine maroniu si se lasa la racit. Merele se curata si se scoate mijlocul. Cand s-a racit zaharu

ingrediente

   mere(nu prea mari)
   10-12 linguri de zahar
   3-4 linguri faina
   1/2 plic fraf de copt
   3-4 oua
   margarina

mod de preparare

Se topeste zaharul (7-8 linguri) intr-o cratita pana devine maroniu si se lasa la racit. Merele se curata si se scoate mijlocul. Cand s-a racit zaharul (de tot) se pune un strat subtire de margarina peste el, si apoi de aduga merele(intregi). Se pune vasul la cuptor pana cand merele sunt aproape coapte.

Intre timp se face aluatul: Se bat albusurile spuma, se aduga zaharul si se bate foarte bine. Apoi se aduga praful de copt(dizolvat in otet) si galbenusurile si se mai bate putin. La final se adauga faina si se amesteca pana se omogenizeaza. Se toarna peste mere si se pune din nou la cuptor. Cand s-a copt si aluatul se intoarce tortul pe o farfurie.
Se poate servi cu frisca.
Incearca si Tort de mere cu frisca
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de mere" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite