Torturi

Reteta Tort de migdale si frisca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Albusurile se bat cat mai tare si se amesteca in ele, pe rand, zaharul, migdalele macinate si curmalele taiate fin (julien). Amestecul trebuie facut r

ingrediente

Blatul:
   8 albusuri
   270 g zahar pudra
   270 g migdale
   270 g curmale
Garnitura:
   frisca

mod de preparare

Albusurile se bat cat mai tare si se amesteca in ele, pe rand, zaharul, migdalele macinate si curmalele taiate fin (julien). Amestecul trebuie facut repede si usor, pentru ca albusurile sa nu-si lase apa.


Se unge forma de tort cu un unt in care se toarna compozitia. Este mai buna o forma de budinca cu gol la mijloc. Se coace 25-30 min, la cuptor potrivit.


Trebuie sa se coaca uniform si peste tot, de aceea este buna forma colac. Se scoate din forma imediat si se lasa sa se raceasca.


Se aseaza pe farfurie si se garniseste numai cu frisca. Se umple si golul din mijlocul tortului tot cu frisca.
Pofta buna!





Alte retete prajituri:


Chec cu visine


Tarta cu visine
Incearca si Tort cu nuca
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de migdale si frisca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.