Torturi

Tort de pandispan cu crema de castane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Blatul. Se bat ouale intregi cu zaharul vanilat bine de tot pana se obtine o crema, iar volumul lor a crescut de 2-3 ori. Se adauga taina, se mai ames

ingrediente

Blatul:
   8 oua
   8 linguri zahar vanilat
   6 linguri faina
Siropul:
   1 pahar apa
   150 g zahar
   2 linguri rom
Crema:
   1 kg piure de castane
   250 g unt
   150 ml sirop concentrat
Glazura:
   crema de castane
Garnitura:
   frisca
   crema

mod de preparare

Blatul. Se bat ouale intregi cu zaharul vanilat bine de tot pana se obtine o crema, iar volumul lor a crescut de 2-3 ori. Se adauga taina, se mai amesteca putin, apoi se toarna compozitia intr-o forma unsa si tapetata cu hartie. Se coace la foc potrivit o ora.


Blatul de pandispan se taie orizontal in doua, se insiropeaza ca orice tort si se umple cu crema de


castane.


Crema. Piureul se anesteca cu untul frecat spuma si siropul concentrat. Se imbraca tot tortul cu crema si se orneaza cu frisca sau tot cu crema.
Pofta buna!





Alte retete dulciuri:


Prajitura olandeza cu fructe mere


Clatite cu mere si nuci
Incearca si Tort de ciocolata cu fondant de ciocolata
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de pandispan cu crema de castane" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite