Tort de pandispan cu fructe

Ouale intregi se bat foarte bine cu zaharul pudra sau tos in bain marie si la urma se adauga cacaua, nucile macinate, stafidele si faina. Se coace pe

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul:
  • 4 oua
  • 250 g zahar tos sau pudra
  • 250 g faina
  • cacao
  • nuci
  • stafide
  • Umplutura:
  • fructe
  • caise
  • prune
  • scortisoara

Mod de preparare

Ouale intregi se bat foarte bine cu zaharul pudra sau tos in bain marie si la urma se adauga cacaua, nucile macinate, stafidele si faina.

Se coace pe jumatate, dupa care se pun deasupra jumatati de caise si prune peste care se presara zahar pudra si putina scortisoara. Se continua coacerea in cuptor.
Pofta buna!

Alte retete dulciuri:

Tarta de cacao umpluta cu urda

Supa de visine

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci