Torturi

Tort de portocale cu rom si piscoturi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Intr-un castron, se freaca ouale intregi cu zaharul, pentru a se obtine o crema spumoasa. Se desfac apoi foile de gelatina in lapte caldut, pe baia de

ingrediente

   500 gr. de piscoturi
   5 portocale mijlocii
   2 linguri de rom
   4 oua
   4 linguri de zahar
   4 foi de gelatina
   1 pahar cu lapte
   3 linguri cu virf de frisca

mod de preparare

Intr-un castron, se freaca ouale intregi cu zaharul, pentru a se obtine o crema spumoasa. Se desfac apoi foile de gelatina in lapte caldut, pe baia de aburi, la foc mic, si se amesteca pina cind se ingroasa. Se pune peste crema de ou, se adauga 2 linguri de frisca si se omogenizeaza. Cind amestecul s-a racit, trebuie sa fie destul de consistent. Pe platou, se pun felii de portocale, se stropesc cu rom, se acopera cu un strat de crema si un rind de piscoturi. Se repeta operatia, se acopera tortul cu restul de frisca si se pune o ora in frigider.
Incearca si Tort majorat
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de portocale cu rom si piscoturi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite