Torturi

Reteta Tort de portocale si frisca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie marunt migdalele. Se prepara un sirop din zeama portocalelor cu zaharul pana se leaga bine si se ingroasa. Siropul rece se adauga peste migdal

ingrediente

   Blatul - 280 g migdale curatate
   2 portocale
   280 g zahar
   10 galbenusuri
   6 bucati zahar
   6 albusuri
   2 linguri pesmet
   Glazura - frisca

mod de preparare

Se taie marunt migdalele. Se prepara un sirop din zeama portocalelor cu zaharul pana se leaga bine si se ingroasa. Siropul rece se adauga peste migdale.


Se mai amesteca cu galbenusurile pe rand si zaharul frecat pe coaja portocalelor.


Se freaca o ora. Se adauga apoi albusurile spuma si pesmetul.





Se coace 45 min intr-o forma de tort unsa, la foc potrivit.
Rece se garniseste dupa plac
Incearca si Tort de ciocolata cu crema de iaurt si visine
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de portocale si frisca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.