Tortul dimplomat se rastoarna pe un platou si se serveste ornat cu frisca si ciocolata. Este un desert delicios.
Pentru tortul Diplomat cu ananas se bat galbenusurile cu zahar pe baie de aburi, pana se face ca o smantana groasa, apoi separat se inmoaie gelatina in zeama de la compot. Dupa ce se raceste crema de oua, se adauga gelatina, frisca, fructele taiate cubulete si albusurile batute spuma. Se pune in tava celofan sau nylon, se toarna compozitia cu fructe cu tot si se lasa la rece.
Tortul dimplomat cu ananas se rastoarna pe un platou si se serveste ornat cu frisca si ciocolata.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii