Torturi

Tort Diplomat cu fructe

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:30m 
Fulgoi Elena 967 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pune gelatina in laptele rece la inmuiat si se lasa o ora. In acest timp, se bate frisca si apoi se da la frigider. Se bat albusurile spuma cu 400

ingrediente

   8 oua
   500 gr. zahar
   400 ml lapte
   2 pachete frisca
   60 gr. gelatina
   2 pachete zahar vanilat
   2 linguri esenta de rom
   fructe multe taiate marunt

mod de preparare

Se pune gelatina in laptele rece la inmuiat si se lasa o ora. In acest timp, se bate frisca si apoi se da la frigider. Se bat albusurile spuma cu 400 gr. zahar si se pun la rece. Se freaca galbenusurile cu 100 gr. zahar si se amesteca cu gelatina inmuiata in lapte. Se fierb pe baie de abur pina se face ca smintina ( sa nu se ingroase prea tare). Se lasa putin la racit. Se ia un castron mare de plastic si se rastoarna acolo gelatina cu restul, jumatate din frisca, albusurile, fructele, zaharul vanilat si esenta de
rom. Inainte de toate acestea, se pregateste o cratita cam de 4 litri cu pereti inalti, in care se pune o punga de plastic cu care se imbraca peretii si fundul. Se amesteca toate ingredientele
repede in castron si se toarna amestecul in cratita cu punga. Se lasa in frigider aproximativ o ora, apoi se rastoarna pe un platou.
Se orneaza cu frisca (si/sau confetti alimentare)
Incearca si Tort de coacaze
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Diplomat cu fructe" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite