Se pune gelatina in laptele rece la inmuiat si se lasa o ora. In acest timp, se bate frisca si apoi se da la frigider. Se bat albusurile spuma cu 400
Se pune gelatina in laptele rece la inmuiat si se lasa o ora. In acest timp, se bate frisca si apoi se da la frigider. Se bat albusurile spuma cu 400 gr. zahar si se pun la rece. Se freaca galbenusurile cu 100 gr. zahar si se amesteca cu gelatina inmuiata in lapte. Se fierb pe baie de abur pina se face ca smintina ( sa nu se ingroase prea tare). Se lasa putin la racit. Se ia un castron mare de plastic si se rastoarna acolo gelatina cu restul, jumatate din frisca, albusurile, fructele, zaharul vanilat si esenta de
rom. Inainte de toate acestea, se pregateste o cratita cam de 4 litri cu pereti inalti, in care se pune o punga de plastic cu care se imbraca peretii si fundul. Se amesteca toate ingredientele
repede in castron si se toarna amestecul in cratita cu punga. Se lasa in frigider aproximativ o ora, apoi se rastoarna pe un platou.
Se orneaza cu frisca (si/sau confetti alimentare)
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii