Torturi

Reteta Tort dobos

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru foile de blat, se freaca galbenusurile cu zaharul, dupa care se adauga albusurile spuma, faina, vanilia si bicarbonatul.
Rezulta un aluat moal

ingrediente

Ingrediente foi de blat:
   5 oua
   zahar cat cantaresc ouale
   faina cat cuprinde
   vanilie
   putin bicarbonat stins cu otet
Ingrediente crema:
   200 gr unt
   1 pahar zahar
   2 oua
   50 gr cacao
Pentru decor :
   glazura de zahar ars

mod de preparare

Pentru foile de blat, se freaca galbenusurile cu zaharul, dupa care se adauga albusurile spuma, faina, vanilia si bicarbonatul.


Rezulta un aluat moale din care se coc 8-9 foi.


Acestea se umplu cu crema de cacao si se glaseaza tortul cu zahar ars.


Pentru crema, se freaca untul cu zaharul pudra. Se adauga cate un ou si cacaua.
Pofta buna!





Alte prajituri recomandate


Cornulete nuca


Prajitura cacao


Prajitura Carpati
Incearca si Tort elvetian
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort dobos" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.