Pentru foile de blat, se freaca galbenusurile cu zaharul, dupa care se adauga albusurile spuma, faina, vanilia si bicarbonatul. Rezulta un aluat moal
Pentru foile de blat, se freaca galbenusurile cu zaharul, dupa care se adauga albusurile spuma, faina, vanilia si bicarbonatul.
Rezulta un aluat moale din care se coc 8-9 foi.
Acestea se umplu cu crema de cacao si se glaseaza tortul cu zahar ars.
Pentru crema, se freaca untul cu zaharul pudra. Se adauga cate un ou si cacaua.
Pofta buna!
Alte prajituri recomandate
Cornulete nuca
Prajitura cacao
Prajitura Carpati

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii