Blat: galbenusurile se bat freaca spuma cu zaharul, albusurile se bat spuma intre timp, la galbenusuri se adauga ciocolata topita pe baimarin, se adau
Blat: galbenusurile se bat freaca spuma cu zaharul, albusurile se bat spuma intre timp, la galbenusuri se adauga ciocolata topita pe baimarin, se adauga faina si apoi si se pune praful de copt, pe urma se incorporeaza albusurile batute spune incet incat sa nu-l zdrobim.
Sirop: se caramelizeaza zaharul si cind a prins culoare se pune un pic de apa c-am o cana si se lasa la topit, dupa care se adauga esenta de rom.
Crema:se pune la fiert frisca lichida si ciocolata la topit in ea, cind e topita se lasa la racit si se adauga apoi gelatina inmuiata inainte, apoi se adauga la frisca batuta.
Pofta buna!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii