Torturi

Reteta Tort la pahar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
sufletista postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Tort de biscuiti cu crema de cacao"
 
Tortul la pahar este o reteta de desert simpla si delicioasa dar foarte aspectuoasa, potrivita pentru petrecere.

ingrediente

Blat:
   2 oua
   2 linguri de zahar
   2 linguri cacao
   esenta de rom
   1/2 cana de faina
   1/2 praf de copt
Crema:
   500 g lapte
   zeama de la 1/2 lamaie
   150 g zahar
   4 linguri faina
   100 ml frisca
   capsuni

mod de preparare

Blatul:




-mixam oaule cu un praf de sare si zaharul pana isi dubleaza volumul(devine ca o crema)amestecam faina cu cacao si praful de copt dupa care incorporam in crema de ou.
Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea.
Lasam sa se raceasca foarte bine dupa care decupam cerculete cu paharul.




Crema:




-laptele il amestecam cu zaharul,faina si punem pe foc mic amestecand continuu pana se ingroasa.adaugam zeama de lamaie si lasam sa se raceasca.
Mixam frisca dupa care o incorporam in crema racita.




Asamblare:




-asezam un blat pe fundul paharului,crema-capsuni taiate bucati, crema-blat-crema si capsuni.




http://shabbychicshop.ro/trandafir-easy-life/100-set-cani-2-buc-trandafir-easy-life.html


Servim tortuletele la pahar cu capsuni in portii individuale.

Incearca si Tort Manuela
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort la pahar" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.