Tortul lintzer se serveste pudrat cu zahar pudra. Este farte bun si aveti nevoie de 8 oua.
Pentru tortul lintzer, se freaca untul spuma cu zahar pudra, se adauga galbenusurile fierte tari si date prin sita, coaja de lamaie, migdale si scortisoara, apoi se framanta repede cu faina, pana se face o coca. Din jumatate de aluat se face o foaie cat tava peste care punem gem sau dulceata, iar din restul de aluat facem fasii subtiri si dam forma unui gratar peste gem. Dupa aceea, pe margine facem un rulou de jur - imprejur, apoi ungem cu ou batut si dam la cuptor.
Tortul lintzer se serveste pudrat cu zahar pudra.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii