Torturi

Reteta Tort Manuela de Marisa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Tort cu mascarpone si nuca de cocos (reteta video)"
 
Se bat spuma ouale intregi cu zaharul pana ce sunt umflate si spumoase.
Intre timp se amesteca untul cu ciocolata si se topesc.
Peste oua se adauga f

ingrediente

   4 oua
   100 gr. zahar
   150 gr. unt
   200 gr. ciocolata
   1/2 pliculet praf de copt
   100 gr. faina

mod de preparare

Se bat spuma ouale intregi cu zaharul pana ce sunt umflate si spumoase.


Intre timp se amesteca untul cu ciocolata si se topesc.


Peste oua se adauga faina cu praful de copt cate putin amestecand incet dupa care se adauga cate un picut de ciocolata topita amestecand tot usor.


Am pus-o la copt in forma unsa cu margarina si tapetata cu faina si apoi cu cacao ( ca sa nu ramana pete de faina alba pe ea cand o scoti din forma, cantitatea dubla merge intr-o forma de tort de 32 de cm)


L-am copt la 160 grade C pentru 40 de minute.


Am lasat-o sa se raceasca si apoi am pus-o pe gratar.
Reteta Tort Manuela de Marisa a fost propusa de Adriana Nicoleta





Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Incearca si Tort pufos cu nuci si portocale
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Manuela de Marisa" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.