Tortul martisor este usor de preparat dar este delicios. O crema fina de branza imbracata in piscoturi, un desert rapid!
Mixam smantana cu zaharul si crema de branza pana devine o crema luciosa. Impartim frsica in doua iar intr-una mixam cu plicurile de zahar vanilat si esenta. In frisca ramasa adaugam cacao si amestecam bine.
Amestecam apa cu zaharul pana se topeste si dupa adaugam lingurile de compot.
Luam piscoturile si le trecem prin sirop apoi asezam un rand intro tava cu inel detasabil. Ungem cu un rand de frisca de vanilie si asezam pe marginea tavi piscoturi(rupem un pic un capat si il asezam cu parte rupta in jos ca sa se aseze mai bine) trecute tot prin sirop si le asezam in picioare.
Dupa punem peste frisca pusa in tava iarasi un rand de piscoturi trecute prin sirop si deasupra fisca de cacao. Iarasi un rand piscoturi, un rand frisca vanilie, un rand piscoturi iar la final frisca cu cacao. Eu am decorat cu cateva linguri de frisca simpla. Dam la frigider 3-4 ore dupa care putem scoate inelul detasabil si putem servi.
Un tort martisor rapid si delicios.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPentru mamica mea iubita, un tort racoritor, de vara.
Tort cu afine, ciocolata alba si crema de lamaiePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii