Se framanta un aluat din ingredientele specificate si se impart in 6 bucati. Se coc 6 parti (pe partea dorsala a tavii. Se topeste zaharul si apoi se
Se framanta un aluat din ingredientele specificate si se impart in 6 bucati. Se coc 6 parti (pe partea dorsala a tavii. Se topeste zaharul si apoi se toarna 1,8 litri de lapte. Cacao se amesteca cu 7-8 linguri pline de faina si se adauga 200-300 ml de lapte si se adauga la caramelul cu lapte (care este in fierbere inca). Se lasa pana da un clocot, dupa care se ia de pe foc si se adauga si margarina. Cu crema obtinuta se ung blaturile. Chiar si cel de deasupra.
Alteretete prajituri recomandate
Prajitura cu visine
Tarta cu visine
Prajitura cu caise
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryCand am facut umplutura de dovleac am facut dintr-un dovleac de 3 kg din care am facut trei retete. Am pus la fiecare reteta...
Pateuri cu dovleacPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii