Se framanta un aluat din ingredientele specificate si se impart in 6 bucati. Se coc 6 parti (pe partea dorsala a tavii. Se topeste zaharul si apoi se
Se framanta un aluat din ingredientele specificate si se impart in 6 bucati. Se coc 6 parti (pe partea dorsala a tavii. Se topeste zaharul si apoi se toarna 1,8 litri de lapte. Cacao se amesteca cu 7-8 linguri pline de faina si se adauga 200-300 ml de lapte si se adauga la caramelul cu lapte (care este in fierbere inca). Se lasa pana da un clocot, dupa care se ia de pe foc si se adauga si margarina. Cu crema obtinuta se ung blaturile. Chiar si cel de deasupra.
Alteretete prajituri recomandate
Prajitura cu visine
Tarta cu visine
Prajitura cu caise
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeO ciorba plina de legume, foarte gustoasa pe care o recomand in zilele de toamna.
Ciorba de legume cu perisoarea) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataPrimavara intra in vietile nostre cu pasi timizi se pare, sa o primim cu bratele deschise. Este 1 Martie si v-am adus un...
Prajitura cu branza, fructe tropicale si budinca de vanilieIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii