Tiramisu reţetă cu blat
Facem cafeaua din cele doua cani de apa si cele pliculetele de capucino. Cand se raceste adaugam romul.
Galbenusurile se amesteca cu zaharul peste care se adauga smantana.
Se da amestecul la frigider.
Se bat albusurile spuma, se adauga plicurile de frisca si se mixeaza bine. Se obtine o compozitie tare.
Se amesteca cele doua creme (cea de frisca si ce de galbenusuri) si se pun la frigider 1 ora.
Insiropam blatul de tort dupa care se adauga si crema la mijloc.
Pe deasupra turnam ciocolata gata topita la bain marie..dupa ce se raceste si se intareste punem frumos figurinele din caramele.
Produsul preferat de pe site-ul http://shabbychicshop.ro este: http://shabbychicshop.ro/perne-decorative/609-perna-alba-cu-fluturasi.html
Tortul Tiramisu se serveste rece !
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe