Tiramisu reţetă cu blat, este o reteta de tort rapida si delicioasa ce combina aroma cafelei cu prospetimea branzei intr-un desert delicios.
Tiramisu reţetă cu blat
Facem cafeaua din cele doua cani de apa si cele pliculetele de capucino. Cand se raceste adaugam romul.
Galbenusurile se amesteca cu zaharul peste care se adauga smantana.
Se da amestecul la frigider.
Se bat albusurile spuma, se adauga plicurile de frisca si se mixeaza bine. Se obtine o compozitie tare.
Se amesteca cele doua creme (cea de frisca si ce de galbenusuri) si se pun la frigider 1 ora.
Insiropam blatul de tort dupa care se adauga si crema la mijloc.
Pe deasupra turnam ciocolata gata topita la bain marie..dupa ce se raceste si se intareste punem frumos figurinele din caramele.
Produsul preferat de pe site-ul http://shabbychicshop.ro este: http://shabbychicshop.ro/perne-decorative/609-perna-alba-cu-fluturasi.html
Tortul Tiramisu se serveste rece !

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii