Faina se cerne impreuna cu cacaua, amidonul, sarea si praful de copt. Cafeaua, uleiul si mierea se amesteca bine. La acest amestec se adauga amestecul
Faina se cerne impreuna cu cacaua, amidonul, sarea si praful de copt.
Cafeaua, uleiul si mierea se amesteca bine. La acest amestec se adauga amestecul de faini si se omogenizeaza (iese o compozitie mai grosuta).
Se imparte in trei forme, se niveleaza suprafata si se coace in cuptorul preincalzit la 180 C pt. 30-40 min.
Dupa ce s-au racit, tortuletele se ung cu gem si se presara ciocolata sau bombonele.
Doua din ele le-am facut rotunde si le-am ornat la fel iar unul l-am facut inimioara.
Reteta Tortulete ciocolata a fost propusa de CristinaK
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPrimavara, martisoare, ghiocei... Ce s-ar mai potrivi la fix in acest tablou de martie? Exact: un desert fin! Tortul Red...
Desert tort red velvet sau catifea rosieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii