Dulciuri

Fursecuri fragede cu coaja de portocala

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
mancare-bebe postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Fursecuri cu fulgi de ovaz si nuca"
 
Fursecurile fragede cu coaja de portocala sunt simple si delicioase, se pot servi pe langa un ceai sau o cafea, sau chiar si simplu.

ingrediente

   4 oua
   250 g zahar
   250 ml ulei
   450 g faina
   esenta de vanilie
   coaja de portocala

mod de preparare

Fursecurile fragede cu coaja de portocala sunt simple si delicioase, se pot servi pe langa un ceai sau o cafea, sau chiar si simplu.




Reteta este de pe blogul lui Edith Frincu, doar ca am adaugat coaja de portocala pentru ca imi place foarte mult aroma. Eu am facut dintr-un ou si restul ingredientelor proportional.




Intr-un vas batem ouale cu zaharul pana cand isi dubleaza volumul. Apoi adaugam uleiul si omogenizam tot cu mixerul.




Cand uleiul este incorporat, adaugam faina si amestecam folosindu-ne de o paleta. Urmeaza coaja de portocala rasa si esenta de vanilie.




Compozitia se toarna in tava tapetata cu hartie de copt in diferite forme cu ajutorul unei seringi de patiserie sau cu o lingurita




Preincalzim cuptorul la 170 grade si punem fursecurile la copt pentru 10 min, eu le-am lasat 15min pentru ca am un cuptor mai lenes :)


Fursecurile fragede cu coaja de portocala se servesc calde dar raman fragede mai multe zile daca sunt tinute intr-o cutie de metal inchisa.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mancare - Bebe

Incearca si Popcorn Caramel
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fragede cu coaja de portocala" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Dulciuri
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite