Rudolf

Briosa rudolf este o prajitura rapida, delicioasa si foarte creativa. Se unge briosa cu crema de ciocolata, apoi se aplica biscuitele rotund.

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa
Rudolf

Ingrediente

  • o briosa
  • un biscuite rotund
  • bomboane albe si rosii
  • 1 lingura de nutella sau finetti
  • covrigei

Mod de preparare

Briosa rudolf este o prajitura rapida, delicioasa si foarte creativa. Se unge briosa cu crema de ciocolata, apoi se aplica biscuitele rotund.
Pe fundul bomboanei rosii se aplica putin finetti si se lipeste pe biscuite. L-a fel se procedeaza si cu ochii,la care se adauga si deasupra putina crema de ciocolata.
Se pun cornitele, am incercat sa le rup ca sa aduca mai mult a ren,dar nu am reusit.


Briosa rudolf se serveste ca si desert.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci