Dulciuri

Reteta Supa crema de morcovi cu piept de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 55m 
juliet postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
1. Pieptul de pui se spala bine, se taie cubulete mici si-l pui la fiert.
2. Morcovii spalati si curatati se taie in bucati mici, dupa care se pun la

ingrediente

   3 pahare cu apa
   200 g morcovi
   200 ml lapte fiert
   100 g de piept de pui

mod de preparare

1. Pieptul de pui se spala bine, se taie cubulete mici si-l pui la fiert.


2. Morcovii spalati si curatati se taie in bucati mici, dupa care se pun la fiert aproximativ o ora si la final se mixeaza.


3. Pireul obtinut se amesteca bine cu 100 ml din zeama in care au fiert morcovii, dar si cu micile cubulete de carne de pui sau pasta din carnea de pui.


4. La final, se adauga laptele si mai dai supa o data in clocot
Incearca si Popcorn Caramel
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de morcovi cu piept de pui" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Dulciuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite