Torrijas

Torrijas este o specialitate spaniola care se aseamana foarte mult cu friganelele pe care le pragatim si noi sau cu ceea ce americanii numesc french toast.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Torrijas

Ingrediente

  • 1 lingurita scortisoara
  • 2 oua
  • 2 linguri de lapte
  • ulei ptr prajit
  • zahar pudra ptr deasupra
  • paine veche de o zi

Mod de preparare

Torrijas este o specialitate spaniola care se aseamana foarte mult cu friganelele pe care le pragatim si noi sau cu ceea ce americanii numesc french toast. Bate ouale cu laptele si scortisoara.
Treci feliile de paine prin acest amestec si le prajesti pe amandoua partile.
Se pudreaza cu zahar.


Torrijas se servesc calde.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci