Se spala costita, se portioneaza in lungul coastelor si se condimenteaza cu sare, piper, boia. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ardeiul iu
Se spala costita, se portioneaza in lungul coastelor si se condimenteaza cu sare, piper, boia. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ardeiul iute se spala, se sterge si se taie rondele. intr-un vas termorezistent se pun bucatile de costita condimentate, apoi ceapa, ardeiul, se toarna vinul, apa, uleiul si se baga la cuptorul incins in prealabil. Carnea se lasa, la foc potrivit, pana se inmoaie.
Se serveste calda cu garnitura de cartofi natur sau piure de cartofi.
Alte retete recomandate:
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta reteta deosebita, preluata din cartea virtuala descoperita intr-unul din mailurile vechi... Intrucat eu n-am stiut...
Crap in foi de dafin, stropit cu vin rosuPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii