Se spala costita, se portioneaza in lungul coastelor si se condimenteaza cu sare, piper, boia. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ardeiul iu
Se spala costita, se portioneaza in lungul coastelor si se condimenteaza cu sare, piper, boia. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ardeiul iute se spala, se sterge si se taie rondele. intr-un vas termorezistent se pun bucatile de costita condimentate, apoi ceapa, ardeiul, se toarna vinul, apa, uleiul si se baga la cuptorul incins in prealabil. Carnea se lasa, la foc potrivit, pana se inmoaie.
Se serveste calda cu garnitura de cartofi natur sau piure de cartofi.
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii