Mancaruri cu carne

Reteta Antricot de porc cu capere

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pieptul afumat se taie in bucatele. Acestea se pun la rumenit intr-un vas, pe foc mic. Jumarile cu ceapa tocata marunt, caperele si otetul. Se sareaz

ingrediente

   1 kg antricot
   200 gr piept afumat
   150 gr ceapa
   150 gr capere
   1 jumatate pahar cu otet de vin
   sare
   piper

mod de preparare

Pieptul afumat se taie in bucatele. Acestea se pun la rumenit intr-un vas, pe foc mic. Jumarile cu ceapa tocata marunt, caperele si otetul. Se sareaza, pipereaza si se acopera vasul cu un capac. Se da la cuptor aproximativ 45 de minute.
Se servesc calde.



Alte retete:



Gratar de porc cu vinete coapte

Friptura de vita la cuptor

Tocanita de pui
Incearca si Cartofi umpluti cu carne
Daca ti-a placut reteta noastra "Antricot de porc cu capere" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.