Am rumenit spotzle in ulei pana s-au facut aurii si le-am dat deoparte. Apoi am calit ceapa impreuna cu slanina. Am adaugat apoi varza murata taiat
Am rumenit spotzle in ulei pana s-au facut aurii si le-am dat deoparte. Apoi am calit ceapa impreuna cu slanina. Am adaugat apoi varza murata taiata fasii subtiri. Am adaugat sare, un praf de zahar si piper, si am lasat putin sa se intrepatrunda gusturile. Am adaugat spotzle si am mai lasat cca. 5 minute pe foc. Lasam deoparte si ne ocupam de carne. Noi i-am pus sare, piper si ardei iute de cu seara si acum doar am prajit-o, tot in wok. Rumenim in unt sau ulei cele 4 cepe taiate solzisori, apoi punem spotzle cu varza si carnea pe o farfurie incalzita si turnam deasupra ceapa rumenita. Reteta propusa de: Crisa78
Se serveste calda, cu patrunjel presarat.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradAncuta m-a corupt sa fac si eu gomboti. :))) Este prima data cand am facut si cum nu am citit reteta pana la capat, sa zicem...
Gomboti XL cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii