Se toaca ceapa si morcovul cubulete micute si se pun impreuna cu carnea tocata intr-o tigaie in ulei la rumenit. Se condimenteaza cu sare si piper du
Se toaca ceapa si morcovul cubulete micute si se pun impreuna cu carnea tocata intr-o tigaie in ulei la rumenit. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se da tigaia la racorit. Se fierbe orezul in apa cu sare si praful de curry:1 portie orez la 3 portii apa (1:3), incat sa nu mai fie scurs. Cat este inca fierbinte se amesteca cu branza topita si iarba ciorii. Se adauga la carnea tocata si se amesteca.
Se taie ardeii pe jumatate si se umplu cu amestecul de orez si carne. Se aseaza ardeii intr-o tava/forma in care se pune ceva ulei si se dau in cuptorul preincalzit la 220°C timp de 25 minute. Daca observati ca se coc prea repede puteti sa-i acoperiti cu folie de aluminiu pe care o indepartati cu 5 minute inainte de a-i scoate din cuptor).
Se servesc cu verdeata tocata deasupra. Reteta Ardei umpluti...mai altfel a fost propusa de MAYA. Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Alte retete recomandate:
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryO rețetă așa de reciclare cu ce mai avem prin frigider. Astfel de rețete fac mereu parte din colecția retete de suflet...
Dovlecei umpluti cu de toatePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii