Aripioare picante

Aripioarele (spalate, curatate) se sareaza si pipereaza apoi infaineaza. Am pregatit pesmetul picant amestecandu-l cu: sare, piper, boia iute si dulce

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Aripioare picante

Ingrediente

  • Aripioare de pui
  • sare
  • piper
  • pesmet
  • oua
  • faina
  • boia
  • condimente

Mod de preparare

Aripioarele (spalate, curatate) se sareaza si pipereaza apoi infaineaza.

Am pregatit pesmetul picant amestecandu-l cu: sare, piper, boia iute si dulce, fulgi de ardei iute, oregano, 5 spices, piper cayenne, sofran si un amestec de condimente picante tailandeze.

Am dat aripile prin ou amestecat cu bere

Apoi prin pesmet si le-am prajit in ulei de porumb amestecat cu unt. Le-am prajit la foc foarte foarte mic.

Ies foarte crocante si atat picante cat si aromate in varianta asta.
Pofta buna!

Reteta Aripioare picante a fost propusa de BD pe forum culinar.ro

Alta reteta cu aripioare gasiti aici: Aripioare de pui cu miere

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc