Aripioarele (spalate, curatate) se sareaza si pipereaza apoi infaineaza. Am pregatit pesmetul picant amestecandu-l cu: sare, piper, boia iute si dulce
Aripioarele (spalate, curatate) se sareaza si pipereaza apoi infaineaza.
Am pregatit pesmetul picant amestecandu-l cu: sare, piper, boia iute si dulce, fulgi de ardei iute, oregano, 5 spices, piper cayenne, sofran si un amestec de condimente picante tailandeze.
Am dat aripile prin ou amestecat cu bere
Apoi prin pesmet si le-am prajit in ulei de porumb amestecat cu unt. Le-am prajit la foc foarte foarte mic.
Ies foarte crocante si atat picante cat si aromate in varianta asta.
Pofta buna!
Reteta Aripioare picante a fost propusa de BD pe forum culinar.ro
Alta reteta cu aripioare gasiti aici: Aripioare de pui cu miere

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii