Mancaruri cu carne

Reteta Bucatele de pui cu cascaval

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Dezosam pieptul de pui astfel incat sa obtinem bucati compacte, indepartam pielea, taiem carnea in fasii subtiri, apoi saram.
Batem ouale spuma, ada

ingrediente

   2 bucati de piept de pui
   2 oua
   1 ceapa mica rosie
   100 g cascaval razuit
   50 g pesmet
   2 lingurite de faina
   sare
   piper
   ulei pentru prajit

mod de preparare

Dezosam pieptul de pui astfel incat sa obtinem bucati compacte, indepartam pielea, taiem carnea in fasii subtiri, apoi saram.

Batem ouale spuma, adaugam ceapa taiata marunt sau razuita.

Amestecam 50 g de cascaval razuit cu pesmet.

Dam fasiile de carne prin faina, prin amestecul de ou cu ceapa, apoi prin cascavalul cu pesmet. Prajim in ulei mai mult, strecuram surplusul de ulei, apoi presaram cascavalul ramas, de la care devine foarte gustos.


Alte retete recomandate:
Incearca si Pui cu rosii si verdeata
Daca ti-a placut reteta noastra "Bucatele de pui cu cascaval" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.