Carnatii de casa sunt nelipsititi de pe masa oricarui roman, si daca te respecti trebuie sa faci unii extrem de gustosi. Astazi vin in ajutorul tau.
Pune matele de porc intr-un castron cu apa si otet si lasa-le acolo cca jumatate de ora;
Zdrobeste usturoiul intr-un mojar impreuna cu boabele de coriandru;
Taie apoi carnea si slanina cuburi;
Introdu bucatile de carne in masina de tocat;
Condimenteaza apoi carnea cu usturoi, coriandru, ienibahar, cimbru, boia dulce si iute si bineinteles, sare si piper dupa gust;
Amestec-o bine timp de 10 minute, turnand treptat supa de oase;
Scoate matele de porc din castron si spala-le sub un jet de apa;
Pune matele in accesoriul pentru carnati;
Porneste aparatul pe viteza mica si umple-le cu carnea condimentata;
Strange matul si rasuceste-l in functie de cat de mari doresti sa fie carnatii;
Lasa-i la uscat la loc racoros minimum 24 de ore inainte de a-i pregati. Nu-i gati imediat pentru ca exista o mare sansa sa iti crape.
Eu am aici doi carnati pregatiti cu 24 de ore in urma, pe care o sa-i gatesc in cuptor;
Ii voi intepa pe alocuri, ii voi stropi cu putin ulei si ii voi pune intr-un vas, in cuptorul incins in prealabil la 170 de grade;
Ii scot din cuptor, ii tapetez cu cateva servetele si voila: pot fi serviti alaturi de cartofi, mustar, sfecla sau hrean, muraturi sau ce-ti mai pofteste inima;
Acum ai cu ce sa iti impresionezi prietenii de sarbatori.
Reteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniRetete dietetice
Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de puiAș spune că la mine primăvara începe cu leurda, pe care o includ în cât mai multe preparate, iar azi mi-am delectat...
Omleta cu spanac si leurda - Reteta de primavaraAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaPentru ca este sezonul merelor, am incercat diverse prajituri printre care si aceasta. A iesit o bunatate delicioasa si...
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca de vanilieDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoPrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postIn Grecia, sunt multe tipuri de placinte cu branza, bineinteles, in toate se gaseste branza feta, dar la unele se mai adauga...
Tiropita (placinta cu branza)Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa
Comentarii