Carnatii de casa sunt nelipsititi de pe masa oricarui roman, si daca te respecti trebuie sa faci unii extrem de gustosi. Astazi vin in ajutorul tau.
Pune matele de porc intr-un castron cu apa si otet si lasa-le acolo cca jumatate de ora;
Zdrobeste usturoiul intr-un mojar impreuna cu boabele de coriandru;
Taie apoi carnea si slanina cuburi;
Introdu bucatile de carne in masina de tocat;
Condimenteaza apoi carnea cu usturoi, coriandru, ienibahar, cimbru, boia dulce si iute si bineinteles, sare si piper dupa gust;
Amestec-o bine timp de 10 minute, turnand treptat supa de oase;
Scoate matele de porc din castron si spala-le sub un jet de apa;
Pune matele in accesoriul pentru carnati;
Porneste aparatul pe viteza mica si umple-le cu carnea condimentata;
Strange matul si rasuceste-l in functie de cat de mari doresti sa fie carnatii;
Lasa-i la uscat la loc racoros minimum 24 de ore inainte de a-i pregati. Nu-i gati imediat pentru ca exista o mare sansa sa iti crape.
Eu am aici doi carnati pregatiti cu 24 de ore in urma, pe care o sa-i gatesc in cuptor;
Ii voi intepa pe alocuri, ii voi stropi cu putin ulei si ii voi pune intr-un vas, in cuptorul incins in prealabil la 170 de grade;
Ii scot din cuptor, ii tapetez cu cateva servetele si voila: pot fi serviti alaturi de cartofi, mustar, sfecla sau hrean, muraturi sau ce-ti mai pofteste inima;
Acum ai cu ce sa iti impresionezi prietenii de sarbatori.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEu tot carnivora raman,aperitivul asta nu l-am facut pentru mine,doar l-am gustat.Nu-i rau,e chiar bun...dar tot mai buna-i...
Aperitiv cu dovlecel si soiaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii