Se spala carnea, se bate si se presara cu cimbru, sare si piper. Se prepara un aluat din faina, unt topit si sare. Se amesteca bine, apoi se adauga o
Se spala carnea, se bate si se presara cu cimbru, sare si piper. Se prepara un aluat din faina, unt topit si sare. Se amesteca bine, apoi se adauga o jumatate de pahar de apa, se framanta si se lasa timp de 45 de minute intr-un loc cald.
Se ia ardeiul si se taie in cubulete, Fasolea pastai se taie marunt, iar morcovul curatat se taie in rondele cat mai mici. Legumele se fierb impreuna. Se scot din apa si se asaza peste muschiuletul de porc. Se adauga si stafidele, muschiuletul astfel umplut se ruleaza si se coase sau se leaga cu ata. Se unge cu putin ulei si se asaza intr-o tava, impreuna cu ceapa calita solzisori. Se toarna peste carne vinul rosu si cateva linguri de ulei. Se lasa la foc mic aproximativ o ora.
Se scoate muschiuletul si se acopera cu o foaie de aluat. Se unge cu galbenusurile de ou si se asaza din nou in tava, lasandu-se la rumenit.
Alte retete gatit recomandate
Tocanita de pui
Ciulama de ciuperci
Ardei umpluti
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii