Mancaruri cu carne

Reteta Carne de porc cu saramura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se feliaza carnea, se adauga sare si intre doua felii de carne se aseaza o felie de ficat de porc. Se ataseaza, se matlaseaza cu slanina si se prajest

ingrediente

   1.2 kg carne de porc
   300 g de ficat de porc
   100 g slanina (afumat)
   200 g de untura
   30 g de sare
   50 g faina
   50 g tocana de legume
   3 cesti boia ardei rosu
   1 legatura marar
   1 g piper (boabe)

mod de preparare

Se feliaza carnea, se adauga sare si intre doua felii de carne se aseaza o felie de ficat de porc. Se ataseaza, se matlaseaza cu slanina si se prajeste pe ambele parti in untura fierbinte.


Din untura ramasa se pregateste un sos cu boia de ardei rosu, marar tocat, tocana de legume (se pot folosi si ardei gras si rosii crude). Carnea se va termina de prajit in acesta saramura.


Vom pregati separat o pasta din slanina, smantana si branza.
Alte retete culinare


recomandate:








Vinete coapte


Tocanita iepure
Incearca si Spata de porc cu bacon impletit
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu saramura" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.