Se taie pieptul de pui fasii subtiri de aprox. 1 cm grosime, cat de lungi se poate, si se pun pe betisoare (ca la gratar), dupa care se aseaza intr-un
Se taie pieptul de pui fasii subtiri de aprox. 1 cm grosime, cat de lungi se poate, si se pun pe betisoare (ca la gratar), dupa care se aseaza intr-un vas.
Se pune usturoiul, jumatate din ceapa, o lingura de zahar si sosul de peste in robot (daca nu, se taie, se piseaza, etc dupa care se amesteca). Se va obtine o pasta fina care se poate subtia cu apa rece. Se pune peste carne, se acopera cu o folie de plastic si se lasa la marinat 3-4 ore amestecand din cand in cand.
Se incalzesc celelalte ingrediente (deja mixate) pentru cca 4 minute pana se obtine un sos ca o smantana groasa.
Carnea astfel marinata se pune pe gratar pana cand suprafata devine galbuie si se coace foarte bine. Se invarte si pe o parte si pe alta de mai multe ori adaugand cu pensula cate putin ulei daca este necesar.
Se aranjeaza puiul intr-un platou sub forma de raze de soare iar in mijloc se pune sosul intr-un castronel mic si se orneaza cu lamaie
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAm preluat reteta de la bucataras Jamila dar am dublat cantitatile, astfel incat sa obtin doua chec-uri. Au iesit atat de...
Chec "Zebra"Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii