Chiftelele cu sos de rosii sunt foarte gustoase si usor de preparat. Gasiti pe culinar.ro, alaturi de retete cu chiftele, aceasta reteta culinara.
Chiftelele cu sos de rosii sau chiftelutele marinate sunt o mancare simpla si gustoasa. Se prajeste ceapa verde tocata, apoi se amesteca cu cartofii fierti si zdrobiti in bucati mari, varza maruntita si fiarta si jumatate de legatura de coriandru. Se asezoneaza bine si se modeleaza sub forma de 4 chiftele. Se amesteca cealalta jumatate de legatura de coriandru tocat si cealalta jumatate de legatura de ceapa verde, 2 rosii taiate cubulete, ulei de masline si 1 lingura de otet din vin rosu. Se prajesc in putin unt chiftelele pe fiecare parte, pana devin crocante.
Chiftelele cu sos de rosii se serevsc cu cate un ou ochi si sos de rosii deasupra.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii