Mancaruri cu carne

Reteta Ciolan de vitel rasol cu hrean si patrunjel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru ciolan de vitel rasol cu hrean si patrunjel carnea se taie bucati, se opareste si se spala. Ceapa si morcovii se curata, se spala si se taie sferturi.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   carne de vitel cu os - 1
   5 kg
   cartofi - 1 kg
   ceapa - 100 g
   morcovi - 300 g
   patrunjel verde - 1 legatura
   hrean - 300 g
   otet - 30 ml
   sare dupa gust
   1 cub MAGGI de vita

mod de preparare

Pentru ciolan de vitel rasol cu hrean si patrunjel carnea se taie bucati, se opareste si se spala. Ceapa si morcovii se curata, se spala si se taie sferturi. Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi; se fierb in apa cu sare. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Bucatile de carne se fierb in apa cu sare, se spumeaza, se adauga ceapa, morcovi, cubul MAGGI si se fierb 90 minute. Dupa ce rasolul a fiert, supa se strecoara. Morcovii se taie cuburi. Hreanul se amesteca cu otet, supa si sare.




Ciolanul de vitel rasol cu hrean si patrunjel se serveste cald, cu garnitura de legume fierte, cartofi natur si patrunjel verde deasupra.


Incearca si Pui cu stafide si migdale si cuscus presarat cu seminte
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan de vitel rasol cu hrean si patrunjel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.