Mancaruri cu carne

Reteta Ciolan de vitel rasol cu hrean si smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
guzzy92 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Bucatiile de carne se fierb in apa cu sare, se spumeaza, se adauga ceapa si morcovii si se fierb 90 min. Dupa ce rasolul a fiert, supa se strecoara. M

ingrediente

   carne de vitel
   ceapa
   ulei
   hrean
   sare
   piper
   patrunjel verde
   rosii
   smantana
   cartofi
   ardei gras
   boia de ardei dulce

mod de preparare

Bucatiile de carne se fierb in apa cu sare, se spumeaza, se adauga ceapa si morcovii si se fierb 90 min. Dupa ce rasolul a fiert, supa se strecoara. Morcovii se taie cuburi. Hreanul se amesteca nu otet, 50 ml de supa si sare.
rece
Incearca si Ostropel de pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan de vitel rasol cu hrean si smantana" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.