Se curata si se spala bine carnea, se taie in bucatele in functie de numarul de portii stabilit, apoi se fierbe in apa rece cu un praf de sare. Cand e
Se curata si se spala bine carnea, se taie in bucatele in functie de numarul de portii stabilit, apoi se fierbe in apa rece cu un praf de sare. Cand e pe jumatate fiarta, se adauga morcovul, taiat in rondele, telina, in cubulete mici, precum si ceapa, tocata marunt, cu tot cu frunze. Dupa ce s-au fiert, se ia vasul de pe foc si in altul, se incinge untul si se presara faina, amestecand permanent cu o lingura din lemn. Se caleste pana capata o culoare aurie, dupa care se stinge cu cateva linguri din zeama de carne strecurata in prealabil. Se tot adauga zeama pana cand se ajunge la consistenta dorita, apoi se adauga si bucatelele de carne, lasandu-se sa fiarba impreuna vreo cinci minute. Se adauga sare si piper dupa preferinte.
Patrunjelul, spalat si tocat marunt, se presara, la servire, in farfurii.
Alte retete mancaruri recomandate
Ardei umpluti
Ciulama de ciuperci
Tocanita de pui
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste un preparat gustos si satios!
Tagliatelle cu ciuperci in sos albPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii