Copane de curcan in vin

Pentru aceasta reteta aveti nevoie de copane de curcan, ulei, usturoi, rozmarin, sare, piper, piure de rosii si vin rosu.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 copane de curcan
  • 50 ml ulei
  • 1 capatana usturoi
  • 3-4 frunzulite de rozmarin
  • sare
  • piper
  • 200 gr piure de rosii
  • 200 ml vin rosu

Mod de preparare

Copanele de curcan la cuptor sunt delicioase. Pentru a prepara aceasta reteta, se curata copanele si se pun       intr-o tava. Se stropesc cu ulei, apa calduta si se presata cu sare, piper, rozmarin, dupa care se pun in cuptor. Se curata usturoiul, se piseaza si se amestec cu piureul de rosii, care se toarna peste copanele deja fragezite. Se mai adauga sare, piper, apoi se lasa la scazut. Spre sfarsit se stropesc cu vin si se lasa inca 5-10 minute in cuptor.


Copanele de curcan in vin servesc alaturi de sote legume sau orez.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori