Mancaruri cu carne

Reteta Cordon Bleu

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
Margareta postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru Cordon Bleu se ia carne de vitel, dar se poate folosi si de pui si de curcan (piept). Pieptul de pui se spala, se usca si se taie de-a latul in

ingrediente

   400 gr. piept de pui
   90 gr. sunca fiarta
   60 gr. cascaval(sau cas olandez 40 % grasime)
   30 gr. faina
   1 ou
   3 linguri de pesmet
   30 gr. unt

mod de preparare

Pentru Cordon Bleu se ia carne de vitel, dar se poate folosi si de pui si de curcan (piept). Pieptul de pui se spala, se usca si se taie de-a latul in adancime in asa fel incat sa se formeze un buzunar. Inauntru se pune cate o felie de sunca si una de cascaval. Apoi se inchide deschizatura cu un betisor de lemn mai lung care sa tine carnea inchisa. Carnea se trece prin faina, apoi prin oul batut si la urma prin pesmet.
Se prajeste la foc potrivit in untul incins cam 12-14 minute pe amandoua partile.

Merge foarte bine cu o salata mixta.
Incearca si Carne de vaca inabusita
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite