Se pune uleiul la incins,intre timp saram si piperam carnea. O prajim la foc puternic, cite 3-4 minute pe fiecare parte. Dupa ce s-a prajit si pe a 2-a parte, turnam vinul.
Atentie la aburi, care sint foarte fierbinti din cauza vinului. Lasati sa fiarba pina trece mirosul intensiv de vin (se evapora alcoolul), si incepe sa se "umfle"(ca si cind fierbe smintina, face un fel de spuma), atunci presarati lingurita de amidon, si mai lasati 2 minutele pe foc lejer. Adaugam patrunjelul tocat, amestecam si inchidem focul. Între timp, erau gata si cartofii mei copti.
Carnea cu acest sos merge foarte bine si cu paste sau cu oerz. Pofta buna! Reteta Cotlet cu sos de patrunjel si vin a fost propusa de MAYA pe forum culinar.ro
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe