• lasati cotletul la marinat timp de 2 ore in ulei de masline, vin rosu calitativ si sare• vidati
• lasati cotletul la marinat timp de 2 ore in ulei de masline, vin rosu calitativ si sare
• vidati cotletul folosind aparatul de vidare FoodSaver, dupa ce l-ati asezonat in prealabil cu nucsoara, piper cayenne si sare dupa gust
• spanacul congelat il dati intr-un clocot
• introduceti cotletul in aparatul de gatire in vid SousVide Supreme Inox la 56,5 grade Celsius pentru 3 ore, pentru a-l avea perfect medium
• scurgeti spanacul si caliti-l in unt cu usturoi, sare si pesto
• scurgeti-l din nou si adaugati-l in blender impreuna cu semintele de dovleac si branza mascarpone
• mixati pana obtineti o crema pufoasa, omogena
• treceti-o printr-o sita pentru a fi fina
• scoateti cotletul de vita din aparatul de gatire in vid SousVide Supreme Inox si lasati-l sa se odihneasca cca 30 min
• sotati-l apoi in unt si putin ulei
• se serveste medium.
Pofta buna!
*gatirea in SousVide Supreme depinde foarte mult de grosimea bucatii de carne, precum si de tipul carnii sau de gramaj. Timpul si temperatura difera foarte mult in functie de acesti factori mai mult decat esentiali.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta varianta de ciuperci sote pe care am incercat-o este cu morcov si ierburi aromatice. Gustul este la fel de bun fata de...
Ciuperci sote IIPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii