Cotlete de porc in sos cremos cu mustar

Cotletele se freaca cu lemon pepper seasoning - eu le-am lasat in marinata cam 5 minute. Se pun apoi la rumenit in unt si ulei. Dupa ce se coloreaza s

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Cotlete de porc in sos cremos cu mustar

Ingrediente

  • 3 cotlete de porc
  • 1 cutie de supa crema de ciuperci condensata - cred ca se poate folosi si cea la plic
  • cu conditia sa o faceti mai groasa
  • 1 linguritza mustar Dijon - eu am pus de care am avut in casa
  • 1 linguritza unt
  • 1 linguritza ulei vegetal
  • 1/2 cup lapte - aprox 120 ml
  • patrunjel tocat
  • 1 linguritza si jumatate de lemon pepper seasoning - eu nu am avut
  • dar am facut o marinata cu coaja de lamaie
  • suc de lima
  • piper si sare

Mod de preparare

Cotletele se freaca cu lemon pepper seasoning - eu le-am lasat in marinata cam 5 minute.

Se pun apoi la rumenit in unt si ulei.

Dupa ce se coloreaza se adauga supa crema de ciuperci si laptele si se lasa la fiert pana cand cotletele sunt facute.

Se adauga patrunjelul si se opreste focul.


Se servesc cu orice fel de legume sau paste sau piure cu usturoi copt in ulei de masline.

Pofta buna!

Reteta Cotlete de porc in sos cremos cu mustar a fost propusa de GATUNIBI pe forum culinar.ro

Alte retete cu cotlet de porc gasiti aici:

Cotlete de porc la cuptor,

Cotlete de porc inabusite,

Cotlete de porc cu sos de vin

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc