1. Curatati carnea de pielite si tendoane, spalati-o, scurgeti-o si stergeti-o de apa. 2. Presarati-o cu sare si piper, apoi ungeti-o cu miere 3. Pune
1. Curatati carnea de pielite si tendoane, spalati-o, scurgeti-o si stergeti-o de apa.
2. Presarati-o cu sare si piper, apoi ungeti-o cu miere
3. Puneti cotletele intr-o tava si coaceti-le in cuptor, la foc potrivit, impreuna cu vinul si foile de dafin, pana cand carnea este bine patrunsa si frumos rumenita.
4. Tocati marunt ceapa curatata si spalata, dupa care amestecati-o intr-un castron cu fisticul sfaramat.
5. Adaugati coaja de lamaie, data pe razatoarea mica, usturoiul zdrobit si zeama de lamanie stoarsa.
6. Amestecati bine si presarati peste carnea rumenita.
7. Puneti din nou tava in cuptorul incins si mai lasati 5 minute la foc iute.
Serviti cotletele calde cu garnitura de fasole verde si mazare

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii