Mancaruri cu carne

Reteta Cotlete mediteraneene

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 1h:10m 
juliet postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
1. Curatati carnea de pielite si tendoane, spalati-o, scurgeti-o si stergeti-o de apa.
2. Presarati-o cu sare si piper, apoi ungeti-o cu miere
3. Pune

ingrediente

   2 bucati intregi cotlete cu os
   2 leg. ceapa verde
   150 g fistic
   250 ml vin alb sec
   1 lamaie
   2 linguri miere
   2 foi de dafin
   2 catei de usturoi
   sare
   piper

mod de preparare

1. Curatati carnea de pielite si tendoane, spalati-o, scurgeti-o si stergeti-o de apa.


2. Presarati-o cu sare si piper, apoi ungeti-o cu miere


3. Puneti cotletele intr-o tava si coaceti-le in cuptor, la foc potrivit, impreuna cu vinul si foile de dafin, pana cand carnea este bine patrunsa si frumos rumenita.


4. Tocati marunt ceapa curatata si spalata, dupa care amestecati-o intr-un castron cu fisticul sfaramat.


5. Adaugati coaja de lamaie, data pe razatoarea mica, usturoiul zdrobit si zeama de lamanie stoarsa.


6. Amestecati bine si presarati peste carnea rumenita.


7. Puneti din nou tava in cuptorul incins si mai lasati 5 minute la foc iute.
Serviti cotletele calde cu garnitura de fasole verde si mazare
Incearca si Omleta cu sunca si branza de oaie
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete mediteraneene" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite