Mancaruri cu carne

Creier cu sos

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 
justeu80 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
In 3 linguri de untdelemn se caleste faina si se stinge cu supa de legume. Se toarna vinul si se lasa sa fiarba la foc mic. Se adauga creierul fiert,

ingrediente

   250 gr. creier
   untdelemn
   1 lingurita rasa de faina
   6 ciuperci
   6 cepe mici arpagic
   1 ceasca supa de legume
   1/2 pahar de vin alb
   2 galbenusuri
   1 lamaie mica
   sare
   piper

mod de preparare

In 3 linguri de untdelemn se caleste faina si se stinge cu supa de legume. Se toarna vinul si se lasa sa fiarba la foc mic. Se adauga creierul fiert, sare, piper si se lasa la fiert inca 10 min. Se desfac galbenusurile, se adauga zeama de lamiie.






Se serveste fierbinte si gratinate cu ciuperci

Alte retete recomandate

Incearca si Mancare de rata pe pat de varza
Daca ti-a placut reteta noastra "Creier cu sos" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite