Drobul de miel cu oua este o mancare traditionala de Paste. Pentru aceasta se spala bine organele de miel si se pun la fiert in apa rece cu sare.
Drobul de miel cu oua este o mancare traditionala de Paste.
Pentru aceasta se spala bine organele de miel si se pun la fiert in apa rece cu sare, verificandu-se mereu care sunt fierte, unele fierb mai repede decat altele, de ex. ficatul. Se lasa la racit si apoi se dau prin masina de tocat (cine vrea le poate toca din cutit), Se toaca cat mai fin ceapa, mararul si patrunjelul si se adauga compozitiei impreuna cu 3 oua batute, se sareaza si se pipareaza dupa gust. Eu nu folosesc prapurele asa ca ung 2 tavi de cozonac cu mult ulei si apoi asez sferturi de oua fierte si alt strat de compozitie. Se da la copt 40 de minute la foc potrivit.
Drobul de miel cu oua se serveste rece.
Alte retete culinare recomandate:
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDaca va spun ca sunt minunate aceste briose, ma credeti? Poate este greu sa va dati seama din poze ca este asa cum zic eu,...
Desert briose cu coacaze, ciocolata si bezeaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii