Fasole pastai cu inimioare de curcan

Inimioare de curcan gatite intr-o zi friguroasa e toamna!

Portii
4
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
45 minute
Complexitate
medie
Fasole pastai cu inimioare de curcan

Ingrediente

  • 500 g inimi de curcan
  • 450 g fasole pastai
  • o lingurita de legume deshidratate fara sare
  • o lingurita plante aromatice de Provence
  • 2 foi de dafin
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • 2 lingurite de pasta de tomate
  • o lingurita faina
  • o legatura marar verde
  • 50 ml ulei de masline

Mod de preparare

Inimioarele de curcan se curata de vinisoare si se taie rondele apoi se spala bine in mai multe ape reci.Se incinge uleiul in tigaie,adaugam inimioarele taiate rondele,legumele deshidratate fara sare,condimentele,sarea,foile de dafin,un pahar mare de apa,acoperim cu un capac si lasam la foc domol sa fiarba inabusit pana ce scade toata apa iar rondelele de inimoare sa rumenesc un pic,apoi adaugam fasolea verde pastai congelata,mai adaugam un pahar de apa si lasam sa fiarba 20 de minute,apoi adaugam pasta de tomate mestecand continuu si faina dezlegata cu un pahar de apa.Lasam sa clocoteasca bine apoi oprim focul si presaram deasupra,mararul verde tocat fin.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc