Frigarui

Se amesteca uleiul cu piperul si se unge bine carnea cu el. Se lasa sa stea putin la temperatura camerei. Frigarile se asaza pe gratar la o distanta d

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 g pulpa de vita
  • 200 g muschi
  • 200 g ficat de vita
  • 200 g cotlet de porc dezosat
  • 100 g slanina feliata
  • ½ lingurita piper
  • 2 linguri ulei
  • ½ lingurita sare

Mod de preparare

Se amesteca uleiul cu piperul si se unge bine carnea cu el. Se lasa sa stea putin la temperatura camerei. Frigarile se asaza pe gratar la o distanta de 7 cm de jaratic. Carnea prajita trebuie sa aiba o culoare roz la mijloc. Dupa ce s-a prajit, carnea se presara cu sare si se asaza pe farfurii.
Se serveste cu garnitura de cartofi, salata asortata sau rosii la gratar.

Alte retete carne recomandate

Tocanita de pui

Dovlecei umpluti

Ciulama de ciuperci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori