Friptura cu usturoi si sos de rosii

Friptura este o reteta festiva care se poate prepara cand ai musafiri. Ingredientele pentru aceasta reteta sunt: carne de porc, usturoi, vin.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de carne
  • 1 capatana usturoi
  • 1 pahar de vin rosu
  • 1 pahar supa de carne
  • ulei de masline
  • cimbru
  • curry
  • condimente
  • sos de soia
  • pasta de rosii

Mod de preparare

Friptura de porc cu usturoi si sos este o reteta festiva se prepara asa: asezonam o pulpa de porc cu putin ulei, sis de soia si condimente, o crestam si se pune in crestatura cateun catel de usturoi. Punem carnea intr-o punga pentru copt impreuna cu vinul si o lasam la frigider. Punem peste cateva ore carnea in tava si o acoperim cu supa de carne incalzita, apoi o acoperim cu folie de aluminiu. Dupa 40 de min. dam deoparte folis ai si punem pasta de rosii.Scoatem friptura cand se rumeneste.


Alte fripturi recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci