Mancaruri cu carne

Reteta Friptura cu usturoi si sos de rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Friptura este o reteta festiva care se poate prepara cand ai musafiri. Ingredientele pentru aceasta reteta sunt: carne de porc, usturoi, vin.

ingrediente

   1 kg de carne
   1 capatana usturoi
   1 pahar de vin rosu
   1 pahar supa de carne
   ulei de masline
   cimbru
   curry
   condimente
   sos de soia
   pasta de rosii

mod de preparare

Friptura de porc cu usturoi si sos este o reteta festiva se prepara asa: asezonam o pulpa de porc cu putin ulei, sis de soia si condimente, o crestam si se pune in crestatura cateun catel de usturoi. Punem carnea intr-o punga pentru copt impreuna cu vinul si o lasam la frigider. Punem peste cateva ore carnea in tava si o acoperim cu supa de carne incalzita, apoi o acoperim cu folie de aluminiu. Dupa 40 de min. dam deoparte folis ai si punem pasta de rosii.Scoatem friptura cand se rumeneste.


Alte fripturi recomandate:

Incearca si Piept de curcan umplut
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura cu usturoi si sos de rosii" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.