Mancaruri cu carne

Reteta Friptura de ceafa de porc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:40m 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ceafa se dezoseaza si se taie in 4 felii mari. Feliile de carne se bat cu batatorul si se sareaza. Dupa asta se ung cu mustar si se pipereaza. Din sun

ingrediente

   600g ceafa de porc
   1 lingura de mustar
   120 g sunca presata
   3 linguri de faina
   3 linguri de ulei
   1 lingurita de boia de ardei dulce
   un varf de cutit de piper macinat
   sare

mod de preparare

Ceafa se dezoseaza si se taie in 4 felii mari. Feliile de carne se bat cu batatorul si se sareaza. Dupa asta se ung cu mustar si se pipereaza. Din sunca se taie 4 felii egale, cat jumatate din feliile de ceafa. Se aseaza pe jumatea feliilor de ceafa si se acopera cu cealalta jumatate; se inchid cu ac de carne sau cu scobitoare. Carnea inchisa astfel se da prin faina cu boia, se aseaza in tava unsa cu ulei si se frige pana devine rumena in cuptorul fierbinte.
Alte retete carne recomandate





Tocanita de pui


Ardei umpluti


Dovlecei umpluti
Incearca si Pui cu mazare verde si marar
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de ceafa de porc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.